Semesterinnlegg fra Nygårdslien Barnekor!

Nygårdslien Barnekor består av 6 medlemmer som alle går i 2. klasse.

Denne våren startet vi med å øve på en rekke nye sanger, og så framover mot en avslutningskonsert med vår, sommer og ferie som tema. Nygårdslien Barnekor søker stadig etter flere medlemmer og vi jobber med rekrutteringen kontinuerlig. Håper å se flere nye fjes til høsten!

Vi har denne våren hovedsakelig jobbet med å synge sanger fra Olsenbanden jr. og Kaptein Sabeltann, men også utforsket andre områder, som ulike folketoner og en rekke kjente og kjære sanger som kan kombineres med lek og bevegelser. Noen favoritter har vært «Sykkeltur» fra Olsenbanden, og «jeg er en liten undulat» som sanglek. Både dette og forrige semester har vi ristet kroppen godt til «hei, jeg heter jonny», den går aldri av moten…

Da vi måtte avlyse øvinger i forbindelse med koronaviruset ble semesterprosjektene våre satt litt på vent. Ettersom at barna ikke er så store, har vi ikke holdt digitale øvelser, men heller oppfordret til å fortsette å øve på noen av sangene vi hadde begynt på, samt med planer om å se på etter at koronautbruddet kom. Videre har jeg også delt noen ulike øvelser og lignende barna kan se på hjemme, eller som man kan gjøre sammen som familie.

Før koronautbruddet var vi i gang med å prøve å få til et samarbeid med en barnehage i området, som jeg håper vi kan få til ved en senere anledning. Neste semester håper jeg vi kan få inkorporert noen av sangene fra dette semesteret, samt med at jeg selvsagt håper vi kan få med enda flere flinke og sangglade barn i koret.

Takk for et uvanlig og annerledes semester, ser frem til å treffe alle igjen!

Oslo 30. Mai, Ella Straume (Dirigent)