Bruk skjemaet under for påmelding.
  • Har barnet spesielle behov som kan trenge ekstra tilrettelegging, eller er det andre forhold dirigent bør vite om?
  • Person- og kontaktopplysninger blir lagret av Ung i Kor - Vest. Personopplysninger kan bli gitt videre i forbindelse med rapportering til ulike støtteordninger som er med å finansiere Bergen barnekor. Kontaktopplysningene kan bli brukt av Ung i Kor for å informere om andre arrangementer som er relevante, som for eksempel fremtidige arrangementet. Informasjonen vil ikke bli delt med andre eller brukes til annet formål enn det som her er oppgitt. Opplysninger som omhandler helse eller andre personlige forhold blir ikke delt med andre enn dirigent i det spesifikke kor. Personopplysninger lagres i et år etter utmelding.
  • Innmelding i Bergen barnekor er bindende og løper til medlemmet melder seg ut. Utmelding må gjøres skriftlig på mail til vest@ungikor.no før semesterstart. Medlemsskapet faktureres ved innmelding/semesterstart. Kontingenten refunderes ikke.Medlemsskap i Bergen barnekor gir også medlemsskap i barne- og ungdomskororganisasjonen Ung i Kor hvor Bergen barnekor er medlem.Opplysninger innhentes via dette skjemaet lagres i ett år etter medlemmet er sluttet for rapporteringsformål.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.