Om dirigentene

Sigrun Jørdre
Fjellsdalen Barnekor (Permisjon ut jul)

Sigrun Jørdre er utdannet klassisk sanger og pedagog fra Griegakademiet, UiB, og har videreutdanning i barnekorledelse fra Norges Musikkhøgskole. Hun jobber for tiden som sanger i ensemblet Tabula Rasa, har privatelever i sang og er dirigent for Ung i Kor Vest. Som barnekordirigent legger hun vekt på et trygt læringsmiljø med mye rytmelek, improvisasjon og intonasjonsøvelser. Ønsket er å formidle sangglede og god stemmebruk, og utvikle en musikalsk nysgjerrighet hos barna


Vetle Tangset
Bønes Barnekor

Vetle Tangset har holdt på med musikk siden han var liten. Med flere år i barnekor hvor han fikk prøve seg på dirigering i ung alder, og mange år i skolekorps har gleden for musikk vært stor fra starten. Nå for tiden synger han i Studentkoret Blandede Akademiker hvor sanggleden får fortsette. Som barnekordirigent ligger fokuset på gleden fra sang og musikk. Vetle dirigerer Bønes barnekor.


Zsuzsa Zseni-Clausen
Sædalen Barnekor og Garnes Barnekor

Zsuzsa Zseni-Clausen har utdannelsen sin som klassisk sanger og sangpedagog fra Universitet i Szeged (Ungarn), fra Universitet i Bergen og Universitet i Stavanger. Hun har jobbet med barn i flere år gjennom både individuell- og gruppeundervisning. Hun har som motto at musikk er en bro mellom mennesker. Under korøvelsene setter hun fokus på sunt stemmebruk, språk- og sanglek og å spre gleden rundt musikken.


Ole-Andreas Førde
Eidsvåg Barnekor

Ole-Andreas Førde er ein komponist, dirigent og musikkpedagog frå Byrkjelo i Sogn og Fjordane. Han har si utdanning fra Griegakademiet i Bergen og Norges Musikkhøyskole i Oslo og arbeider i dag som dirigent, instruktør, komponist og arrangør i bergensområdet i både kor- og korpsmiljøet. På fritida sit han på tubarekka i Manger Musikklag og syng i Studentersangforeningen i Bergen. Ole-Andreas dirigerer Plica Vocalis, studinekoret på medisinsk fakultet, Salhus & Hordvik Musikklag og Li & Flaktveit Skolekorps, og som dirigent søker han alltid etter det neste store musikalske øyeblikk, med ein varme og energi fra alle deltakende, både utøvarar og publikum. 


Alice Rose Mehammer
Nygårdslien Barnekor

Alice Rose Mehammer går bachelorprogrammet i Musikkvitenskap på Grieg Akademiet. Ho har gått i skulekorps i mange år, der ho har fått inspirasjon og lært mykje om musikk. Ettersom musikken har vore ein stor del av livet hennar, vil ho ta det i bruk vidare i livet. Alice syng no i Studentkoret Blandede Akademikere der ho får halde fram med hennar lidenskap for å synge i kor. Ho elskar å ha det gøy, leike med musikk og ikkje minst skape eit godt miljø rundt seg.


Ann Elisabeth Tveit
Varden Barnekor

Ann Elisabeth Tveit er udanna musikklærer og jobber til daglig som kontaklærer i ungdomsskolen og kordirigent/sangpedagog. Hun har tatt musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo, lærerudanning i Oslo/Halden og Bergen. Ann Elisabeth har en 3-årig Vocal Coach udanning fra Complete Vocal Institut i København. Hun liker å leike med språk og sang, og er like glad i pop og rock som i folkemusikk, MGP-Junior og søte barensanger fra bestemors tid. Hun bor på Landås.


Sapfo Maria Stavrides
Minde Barnekor og Slettebakken Skolekor

Sapfo Maria Stavrides er utdanna i klassisk piano og musikkteoretiske fag i det Nasjonale Konservatoriet i Athen og Høgskulen på Vestlandet med hovudinstrument i song. Songar, songpedagog og kordirigent i Petro Canto, Lystgården Vokal, Edvard Grieg Jentekor og Minde Barnekor. Sjølv har ho sunge profesjonelt middelalder musikk og verdsmusikk i over 18 språk. Ho brenner for sjangerforståelse, musikalsk allsidighet og å synge med heile kroppen.


Anniken Philipps 
Hordvik Barnekor  

Anniken Philipps går lektorutdanning ved Høgskulen på Vestlandet, og har tidligere jobbet som lærervikar på ungdomsskole i scenekunst og musikk. Hun har mye sangerfaring, og har blant annet spilt i en rekke musikaler. For tiden har hun et eget soloprosjekt innen pop-sjangeren hvor hun går under navnet, NAADE. Som barnekordirigent i Ung i Kor Vest, ønsker hun å skape trygt læringsmiljø med mulighet for vekst og utvikling innen sang og musikk. Målet er å formidle sangglede gjennom lek, kameratskap og et gøy repertoar.


Ragnhild Grov Nilsen
Fjellsdalen Barnekor  

Ragnhild Grov Nilsen er 42 år og utdannet lærer med mastergrad i musikkpedagogikk. Hun har videreutdanning i direksjon fra Tromsø. Ragnhild har brei erfaring fra ulike kormiljø, alt fra barnekor, ungdomskor og voksenkor. Hun gleder seg til å få treffe barna i Fjellsdalen skolekor og til å jobbe videre med det gode arbeidet Sigrun har gjort sammen med koret.