Om dirigentene

Sigrun Jørdre
Fjellsdalen Barnekor og Sædalen Barnekor

Sigrun Jørdre er utdannet klassisk sanger og pedagog fra Griegakademiet, UiB, og har videreutdanning i barnekorledelse fra Norges Musikkhøgskole. Hun jobber for tiden som sanger i ensemblet Tabula Rasa, har privatelever i sang og er dirigent for Ung i Kor Vest. Som barnekordirigent legger hun vekt på et trygt læringsmiljø med mye rytmelek, improvisasjon og intonasjonsøvelser. Ønsket er å formidle sangglede og god stemmebruk, og utvikle en musikalsk nysgjerrighet hos barna


Rikke Lina Sorell Matthiesen
Bønes Barnekor (permisjon høsten 2021) 

Rikke Lina Sorell Matthiesen er utdannet sanger og pedagog fra Griegakademiet, Universitetet i Bergen og Universitetet i Stavanger. Hun jobber nå som utøvende sanger, sanglærer og dirigent. Som dirigent er Rikke Lina opptatt av sanglede og sunt stemmebruk. Rikke Lina dirigerer Bønes barnekor.


Zsuzsa Zseni-Clausen
Ytre Arna Barnekor

Zsuzsa Zseni-Clausen har utdannelsen sin som klassisk sanger og sangpedagog fra Universitet i Szeged (Ungarn), fra Universitet i Bergen og Universitet i Stavanger. Hun har jobbet med barn i flere år gjennom både individuell- og gruppeundervisning. Hun har som motto at musikk er en bro mellom mennesker. Under korøvelsene setter hun fokus på sunt stemmebruk, språk- og sanglek og å spre gleden rundt musikken.


Elisabeth Torstuen
Eidsvåg Barnekor

Elisabeth Thorstuen kommer fra Aure på Nord-Møre. Hun er utdannet musikkterapeut, og har dirigert barnekor før. Hun har drevet med musikk helt siden hun var liten, og dette har utviklet seg til å bli en stor lidenskap for henne. Hun setter pris på å kunne skape musikalske felleskap, hvor mestring, positivitet og glede står i fokus. Hun trives godt i rollen som Barnekordirigent. Elisabeth dirigerer Eidsvåg Barnekor.


Ella Kristine Straume
Nygårdslien Barnekor og Bønes Barnekor

Ella Kristine Straume kommer fra Oslo. Hun studerer sosiologi ved Universitetet i Bergen. Fra Ella var liten har hun har sunget i kor og drevet med sang og musikk ,og har jobbet med barn i flere år. Hun har jobbet både som SFO- og skoleassistent og som trener for barn i idrett. Ved siden av studiene synger hun selv i kor og har også vært leder for dette tidligere. Ella sitt fokus som dirigent for Nygårdslien barnekor er at vi sammen kan kose oss med musikk som barna liker og at de gjennom dette kan få bedre kjennskap til musikk og korsang.


Ann Elisabeth Tveit (permisjon våren 2022)
Varden Barnekor

Ann Elisabeth Tveit er udanna musikklærer og jobber til daglig som kontaklærer i ungdomsskolen og kordirigent/sangpedagog. Hun har tatt musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo, lærerudanning i Oslo/Halden og Bergen. Ann Elisabeth har en 3-årig Vocal Coach udanning fra Complete Vocal Institut i København. Hun liker å leike med språk og sang, og er like glad i pop og rock som i folkemusikk, MGP-Junior og søte barensanger fra bestemors tid. Hun bor på Landås.


Sapfo Maria Stavrides
Minde Barnekor og Slettebakken Skolekor

Sapfo Maria Stavrides er utdanna i klassisk piano og musikkteoretiske fag i det Nasjonale Konservatoriet i Athen og Høgskulen på Vestlandet med hovudinstrument i song. Songar, songpedagog og kordirigent i Petro Canto, Lystgården Vokal, Edvard Grieg Jentekor og Minde Barnekor. Sjølv har ho sunge profesjonelt middelalder musikk og verdsmusikk i over 18 språk. Ho brenner for sjangerforståelse, musikalsk allsidighet og å synge med heile kroppen.


Anniken Philipps 
Hordvik Barnekor  

Anniken Philipps går lektorutdanning ved Høgskulen på Vestlandet, og har tidligere jobbet som lærervikar på ungdomsskole i scenekunst og musikk. Hun har mye sangerfaring, og har blant annet spilt i en rekke musikaler. For tiden har hun et eget soloprosjekt innen pop-sjangeren hvor hun går under navnet, NAADE. Som barnekordirigent i Ung i Kor Vest, ønsker hun å skape trygt læringsmiljø med mulighet for vekst og utvikling innen sang og musikk. Målet er å formidle sangglede gjennom lek, kameratskap og et gøy repertoar.


Ola Buen Flagstad Michelet
Varden Barnekor

Ola er utdannet musikklærer, og jobber på Varden Skole, som kontaktlærer. Han har alltid vært med i kor, helt fra han var guttesopran. Ola er opptatt av gleden i musikken. Han håper at alle vil få energi av å være på øvelser, akkurat som han. Ola dirigerer barnekoret på Varden skole.