Bergen Barnekor samling 1.desember

Endelig! Da er det tid for å samle alle de flotte barna våre i Bergen Barnekor til et felles arrangement! I vår måtte vi dessverre avlyse grunnet lav påmelding. Det viste seg at det planlagte opplegget vårt kolliderte med flere andre arrangement samme helgen. Det håper vi ikke er tilfelle nå, og håper alle kan være med denne dagen!
Vi har fått låne lokalene til Ytrebygda Kirke for anledningen, og her skal vi øve sammen på noen av sangene vi hadde planlagt i vår, pluss kanskje noen nye? Vi starter klokken 11.00 og holder på til ca klokken 15. Klokken 14.00 ønsker vi å invitere alle foreldrene til hentekonsert der vi skal synge fellessangene og også sanger hvert av korene har forberedt til dagen!
Vi kommer til å servere frukt og saft i pauser, men det er nok lurt å utstyre barnet med en drikkeflaske og litt niste i sekken;)
Vi trenger foreldrevakter denne dagen, og setter stor pris på om dere kan sette av denne dagen sammen med oss!
Ytrebygda kirke, 1.desember, 11.00- 14.00 med påfølgende hentekonsert 14.00 – ca 14.45
Håper å se dere alle der! Vi gleder oss

Del videre:

FLERE NYHETR FRA OSS:

Velkommen til nytt skoleår!

Hei alle! Et nytt skoleår er i gang og med det starter vi med et nytt semester med Bergen Barnekor! Det er fin oppslutning på korene, men det er alltid

Nye kor!

Nå starter vi opp fire nye kor: Hordvik barnekor, Sædalen barnekor, Rolland barnekor og Ytre Arna barnekor. Vil du være med? Les mer og meld deg på her!

En hilsen fra Bønes Barnekor, H20

Det tok litt tid før vi kom i gang med høstsemesteret i Bønes Barnekor, men jeg er veldig glad og takknemlig for at Bergen kommune ønsket å skåne de minste

Skroll til toppen