Eidsvåg Barnekor

Eidsvåg barne- og ungdomskor øver mandager i musikkrommet på Eidsvåg skole!

Tider:

Vi øver kl. 14.00-14.45

Dersom det er interesse for et tilbud for ungdom i alderen 8.-10.klasse ber vi om at dere melder deres interesse på vest@ungikor.no, så setter vi opp en gruppe for den aldersgruppen også.

Det kan bli justering av tidene når vi ser antall påmeldte og aldersfordelingen blant disse.

Dirigent

Dirigent for Eidsvåg barne- og ungdomskor er Elisabeth Torstuen. Mer info om henne finner du her!

Vil du være med?

Alle er hjertelig velkommen til å synge i Eidsvåg barne- og ungdomskor. Vi samarbeider tett med skole og SFO og øver i SFO-tiden. Du trenger ikke å gå på skolen eller i SFO for å være med i koret. SFO hjelper til med å få sine elever på plass til korøvelsene til riktig tid.

Påmelding/betaling

Fyll ut påmeldingsskjema på nettsiden for å melde deg inn i koret. Første øving du deltar på er gratis. Dersom du ikke ønsker å fortsette i koret etter første øving sender du en mail til vest@ungikor.no. Ca. to uker etter innmelding mottar du en faktura for hele semesteret. Det koster 1000 kroner per semester å være med i Bergen barnekor.

Aktiviteter

Vi har vanligvis 13-15 øvelser per semester og vil vanligvis ha en sangaktivitet i løpet av semesteret sammen med de andre korene i Bergen barnekor.  Vi vil synge ved passende anledninger på skolen og i nærmiljøet/bydelen. Alle aktiviteter utenom vanlige mandagsøvelser informeres om så tidlig som mulig.

Semesterplan for Eidsvåg Barnekor finnes her.

Kontakt

Ta gjerne kontakt på vest@ungikor.no dersom du lurer på noe.

Velkommen til Bergen Barnekor!