Ledig stilling! Dirigent søkes til Eidsvåg Barnekor

Ønsker du å bidra til at barn kan utvikle seg gjennom sang og musikk? Har du lyst til å jobbe for å gi barn gode minner og opplevelser i et godt miljø? Da er dette stillingen for deg! Eidvåg Barnekor søker ny dirigent.

Eidsvåg Barnekor er en del av prosjektet Barn Synger, et samarbeid mellom Ung i Kor – Vest og Bergen kommune hvor vi jobber for at alle barn skal ha et kor i sitt nærmiljø. Her vil du få jobbe med barn fra ulike bakgrunner og være en del av et kollegium av flere dirigenter knyttet til prosjektet.

Som dirigent for Eidsvåg Barnekor er din primære oppgave å være musikalsk ansvarlig for koret. Dette forutsetter at du evner å lede barna både musikalsk og sosialt. Du står fritt til å arbeide med ulike sjangre og til å velge repertoar. I tillegg til å holde 12-15 øvelser per semester, holder koret jevnlig konserter for familie og opptrer på ulike arrangementer i nærmiljøet. Eidsvåg barnekor deltar også på ulike arrangementer i regi av Barn Synger. Utover det musikkfaglige arbeidet vil du i samarbeid med regionkonsulent i Ung i Kor – Vest ha ansvar for å følge opp medlemslisten, sørge for god informasjon til foreldre og holde kontakt med ansatte på Eidsvåg Skole. Rekrutteringsarbeid og arbeid med lokal forankring er også en sentral del av stillingen.

Vi søker deg som:

  • Har erfaring som dirigent, gjerne innenfor barnekor.
  • Evner å inspirere barna og bruke ulike teknikker for innlæring og fremføring.
  • Jobber strukturert og trives både i team og alene. 

Eidsvåg Barnekor øver torsdager kl. 14-15 på Eidsvåg skole. Endring av øvingstid kan vurderes for riktig kandidat. 

Vi tilbyr honorar etter avtale. Det forutsettes at søker er selvstendig næringsdrivende. 

Det er ønskelig at søker har anledning til å delta på korets øvelse torsdag 30. mai og sommeravslutning torsdag 6. juni slik at barna kan møte ny dirigent før sommerferien.

Søknad og CV sendes til vest@ungikor.no. Søknadsfrist 20. mai

Del videre:

FLERE NYHETR FRA OSS:

Velkommen til nytt skoleår!

Hei alle! Et nytt skoleår er i gang og med det starter vi med et nytt semester med Bergen Barnekor! Det er fin oppslutning på korene, men det er alltid

Nye kor!

Nå starter vi opp fire nye kor: Hordvik barnekor, Sædalen barnekor, Rolland barnekor og Ytre Arna barnekor. Vil du være med? Les mer og meld deg på her!

En hilsen fra Bønes Barnekor, H20

Det tok litt tid før vi kom i gang med høstsemesteret i Bønes Barnekor, men jeg er veldig glad og takknemlig for at Bergen kommune ønsket å skåne de minste

En hilsen fra Eidsvåg Barnekor, H20

Dette semesteret har vært et annerledes semester. Den opprinnelige semesterplanen var av naturlige årsaker ikke mulig å følge, men vi har gjort det beste ut av situasjonen. Barna har vært

Skroll til toppen