Om dirigentene

 

SigrunSigrun Jørdre 

Sigrun Jørdre er utdannet klassisk sanger og pedagog fra Griegakademiet, UiB. Hun jobber som sanger, underviser for tiden i sang ved Bergen private gymnas og har tidligere undervist i sang ved Marken kultur- og musikkskole og NLA høgskolen samt vært dirigent for en rekke kor. Som barnekordirigent legger hun vekt på et trygt læringsmiljø med mye rytmelek, improvisasjon og intonasjonsøvelser. Ønsket er å formidle sangglede og god stemmebruk, og utvikle en musikalsk nysgjerrighet hos barna.

 


Malin Kvalevåg

Malin kommer fra Karmøy, men flyttet til Bergen for å gå på grunnskolelærerutdanning (1.-7.-klasse) med musikk på Høgskolen i Bergen. Tidligere har hun gått tre år på musikklinja ved Skeisvang Videregående Skole i Haugesund, og et år på Toneheim Folkehøgskole i Hamar, hvor hun studerte klassisk sang. I barnekoret ønsker Malin å skape glede og nysgjerrighet for musikk og sang hos barna, og at koret skal være et sted hvor barna føler tilhørighet og samhold. Malin er dirigent i Varden Barnekor.

 


Rikke Lina Sorell Matthiesen

Rikke Lina Sorell Matthiesen er utdannet sanger og pedagog fra Griegakademiet, UIB og Universitetet i Stavanger. Hun jobber nå som utøvende sanger, sanglærer og dirigent. Som dirigent er Rikke Lina opptatt av sanglede og sunt stemmebruk. Rikke Lina dirigerer Bønes barnekor

 


FullSizeRender-2Marius Dale Romslo

Marius er utdannet sanger fra Universitetet i Stavanger. Han har siden 2010 vært daglig leder for organisasjonen Ung i Kor – Vest som også står bak satsingen på Bergen barnekor. Marius har masse erfaring med korarbeid både administrativt, som korsanger og som dirigent. Han har også bakgrunn fra arbeid med skolekorps. Marius dirigerer korene på Garnes og Ådnamarka.

 


image1Idunn Strøm Myklebust

Idunn kommer fra Sande i Vestfold. Hun har bachelor i utøvende musikk fra Høgskulen i Volda. De to siste årene har hun studert et årsstudium i Interkulturell forståelse og et årsstudium i norsk. I år går hun et deltidsstudium i PPU musikk, og satser for fullt på å bli lærer. Ellers har hun hatt diverse vikar og sommerjobber innom SFO, barnehage og sommerleir for barn. Idunn er dirigent for Nygårdslien barnekor.