Om dirigentene

 

SigrunSigrun Jørdre 

Sigrun Jørdre er utdannet klassisk sanger og pedagog fra Griegakademiet, UiB. Hun jobber for tiden som frilans sanger og dirigent. Skoleåret 2018/19 tar hun også barnekorledelse ved Norges musikkhøgskole. Som barnekordirigent legger hun vekt på et trygt læringsmiljø med mye rytmelek, improvisasjon og intonasjonsøvelser. Ønsket er å formidle sangglede og god stemmebruk, og utvikle en musikalsk nysgjerrighet hos barna.

 


Malin Kvalevåg

Malin kommer fra Karmøy, men flyttet til Bergen for å gå på grunnskolelærerutdanning (1.-7.-klasse) med musikk på Høgskolen i Bergen. Tidligere har hun gått tre år på musikklinja ved Skeisvang Videregående Skole i Haugesund, og et år på Toneheim Folkehøgskole i Hamar, hvor hun studerte klassisk sang. I barnekoret ønsker Malin å skape glede og nysgjerrighet for musikk og sang hos barna, og at koret skal være et sted hvor barna føler tilhørighet og samhold. Malin er dirigent i Varden Barnekor.

 


Rikke Lina Sorell Matthiesen

Rikke Lina Sorell Matthiesen er utdannet sanger og pedagog fra Griegakademiet, UIB og Universitetet i Stavanger. Hun jobber nå som utøvende sanger, sanglærer og dirigent. Som dirigent er Rikke Lina opptatt av sanglede og sunt stemmebruk. Rikke Lina dirigerer til vanlig Bønes barnekor, men er i 2018 ute i permisjon.

 Ola Buen Michelet

Ola kommer fra Oslo, men studerer i Bergen for å bli grunnskolelærer med musikk, naturfag og matematikk på 5. – 10. trinn. Han har sunget i kor siden han var liten, og synger nå i Norges ungdomskor.
Tidligere har han studert klassisk sang på Toneheim folkehøgskole. Ola synes at kor er det morsomste i verden, og håper å inspirere barna gjennom korsang. Ola er dirigent i Garnes barnekor.

 

 


Elisabeth Torstuen

Elisabeth er 26 år, og kommer fra Aure på Nord-Møre. Hun er utdannet musikkterapeut, og har dirigert barnekor før. Hun har drevet med musikk helt siden hun var liten, og dette har utviklet seg til å bli en stor lidenskap for henne. Hun setter pris på å kunne skape musikalske felleskap, hvor mestring, positivitet og glede står i fokus.

Hun trives godt i rollen som Barnekordirigent og gleder seg til å starte opp i Bergen Barnekor. Elisabeth overtar etter Idunn som dirigent i Eidsvåg Barnekor og Nygårdslien Barnekor til høsten.