Om dirigentene

SigrunSigrun Jørdre, Fjellsdalen Barnekor

Sigrun Jørdre er utdannet klassisk sanger og pedagog fra Griegakademiet, UiB. Hun jobber for tiden som frilans sanger og dirigent. Skoleåret 2018/19 tok hun også barnekorledelse ved Norges musikkhøgskole. Som barnekordirigent legger hun vekt på et trygt læringsmiljø med mye rytmelek, improvisasjon og intonasjonsøvelser. Ønsket er å formidle sangglede og god stemmebruk, og utvikle en musikalsk nysgjerrighet hos barna.


Rikke Lina Sorell Matthiesen, Bønes Barnekor

Rikke Lina Sorell Matthiesen er utdannet sanger og pedagog fra Griegakademiet, UIB og Universitetet i Stavanger. Hun jobber nå som utøvende sanger, sanglærer og dirigent. Som dirigent er Rikke Lina opptatt av sanglede og sunt stemmebruk. Rikke Lina dirigerer Bønes barnekor.


Marte Halås AnyanGarnes Barnekor

Marte er 28 år gammel og utdannet musikkterapeut. Hun har sunget i diverse kor siden hun var 4 år gammel og tidligere ledet Vikersund Soul Children. Marte har en holdt på med musikk så lenge hun kan huske, og dette er hennes største lidenskap. Aller best liker hun å synge og spille piano, men hun kan også gitar, bass og trommer. Hun er opptatt av å ha det gøy med musikk og lek, og at barna skal oppleve mestring og trygghet gjennom deltagelse i koret.


Elisabeth TorstuenEidsvåg Barnekor

Elisabeth er 26 år, og kommer fra Aure på Nord-Møre. Hun er utdannet musikkterapeut, og har dirigert barnekor før. Hun har drevet med musikk helt siden hun var liten, og dette har utviklet seg til å bli en stor lidenskap for henne. Hun setter pris på å kunne skape musikalske felleskap, hvor mestring, positivitet og glede står i fokus. Hun trives godt i rollen som Barnekordirigent. Elisabeth dirigerer Eidsvåg Barnekor.


Ella Kristine Straume, Nygårdslien Barnekor

Ella er 22 år fra Oslo. Hun studerer sosiologi ved Universitetet i Bergen. Fra Ella var liten har hun har sunget i kor og drevet med sang og musikk ,og har jobbet med barn i flere år. Hun har jobbet både som SFO- og skoleassistent og som trener for barn i idrett. Ved siden av studiene synger hun selv i kor og har også vært leder for dette tidligere. Ella sitt fokus som dirigent for Nygårdslien barnekor er at vi sammen kan kose oss med musikk som barna liker og at de gjennom dette kan få bedre kjennskap til musikk og korsang.


Ann Elisabeth Tveit, Varden Barnekor

Ann Elisabeth er utdanna musikklærer og jobber til daglig som kontaktlærer i ungdomsskolen og frilans kordirigent og sangpedagog. Hun har tatt musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo, lærerutdanning i Oslo/Halden og Bergen og har 3-årig Vocal Coach utdanning fra Complete Vocal Institute i København. Hun liker å leike med språk og sang og er like glad i pop og rock som i folkemusikk og søte barnesanger fra bestemors tid. Hun syns det er GØY Å SYNGE HØYT! Hun bor på Landås og har damekor på Sletten, diverse kor i Os, barnegospel i Fyllingsdalen, og barnekoret på VARDEN skole.


Sapfo Maria Stavrides, Minde Barnekor

Sapfo Maria Stavrides er utdanna i klassisk piano og musikkteoretiske fag i det Nasjonale Konservatoriet i Athen og Høgskulen på Vestlandet med hovudinstrument i song. Songar, songpedagog og kordirigent i Petro Canto, Lystgården Vokal, Edvard Grieg Jentekor og Minde Barnekor. Sjølv har ho sunge profesjonelt middelalder musikk og verdsmusikk i over 18 språk. Ho brenner for sjangerforståelse, musikalsk allsidighet og å synge med heile kroppen.