Om dirigentene

 

SigrunSigrun Jørdre 

Sigrun Jørdre er utdannet klassisk sanger og pedagog fra Griegakademiet, UiB. Hun jobber for tiden som frilans sanger og dirigent. Skoleåret 2018/19 tar hun også barnekorledelse ved Norges musikkhøgskole. Som barnekordirigent legger hun vekt på et trygt læringsmiljø med mye rytmelek, improvisasjon og intonasjonsøvelser. Ønsket er å formidle sangglede og god stemmebruk, og utvikle en musikalsk nysgjerrighet hos barna.

 


Malin Kvalevåg

Malin Kvalevåg utdanner seg til å bli barneskolelærer, og fullførte våren 2018 bachelor i Grunnskolelærer med musikk. Nå går hun master i undervisningsvitenskap på Høgskolen i Bergen. Tidligere har hun gått tre år på musikklinja ved Skeisvang Videregående Skole i Haugesund, og et år på Toneheim Folkehøgskole i Hamar, hvor hun studerte klassisk sang. Malin er selv veldig glad i å synge i kor, og synger fast i Volve Vokal. I barnekoret ønsker hun å skape glede og nysgjerrighet for musikk og sang hos barna, og at koret skal være et sted hvor barna føler tilhørighet og samhold. Malin er dirigent i Varden Barnekor og Slettebakken Barnekor.

 


Rikke Lina Sorell Matthiesen

Rikke Lina Sorell Matthiesen er utdannet sanger og pedagog fra Griegakademiet, UIB og Universitetet i Stavanger. Hun jobber nå som utøvende sanger, sanglærer og dirigent. Som dirigent er Rikke Lina opptatt av sanglede og sunt stemmebruk. Rikke Lina dirigerer til vanlig Bønes barnekor, men er i 2018 ute i permisjon.

 Ola Buen Michelet

Ola kommer fra Oslo, men studerer i Bergen for å bli grunnskolelærer med musikk, naturfag og matematikk på 5. – 10. trinn. Han har sunget i kor siden han var liten, og synger nå i Norges ungdomskor.
Tidligere har han studert klassisk sang på Toneheim folkehøgskole. Ola synes at kor er det morsomste i verden, og håper å inspirere barna gjennom korsang. Ola er dirigent i Garnes barnekor.

 

 


Elisabeth Torstuen

Elisabeth er 26 år, og kommer fra Aure på Nord-Møre. Hun er utdannet musikkterapeut, og har dirigert barnekor før. Hun har drevet med musikk helt siden hun var liten, og dette har utviklet seg til å bli en stor lidenskap for henne. Hun setter pris på å kunne skape musikalske felleskap, hvor mestring, positivitet og glede står i fokus.

Hun trives godt i rollen som Barnekordirigent og gleder seg til å starte opp i Bergen Barnekor. Elisabeth overtar etter Idunn som dirigent i Eidsvåg Barnekor og Nygårdslien Barnekor til høsten.

 


Ragnhild Grov Nilsen

Ragnhild er vikar for Rikke Lina Sorell Matthiesen ved Bønes Barnekor denne høsten. Ragnhild er utdanna lærar (Stord og Bergen) og dirigent (Tromsø). Ho har mange års erfaring som lærar frå barne og ungdomsskule, men jobbar no som barne og ungdomsmusikar i Fana Sokn.

Ragnild vil at barna skal få ei oppleving av glede og fellesskap ved å musisere saman. Dette gjer ho gjennom lek, øvelsar, imitasjon og ved hjelp av «instrument» som kroppen vår, søppelbøtter, pinner eller noko anna lurt ho tar med seg på korøvinga.

Ann Elisabeth Tveit
Ann Elisabeth dirigerer Ådnamarka Barnekor. Mer informasjon kommer.